Atlas de mitocanie urbana 2

duminică, 26 aprilie 2009 · 0 comentarii

Atlas de mitocanie 2,foarte interesant.Penultima cu ghertioiul de bloc mia placut la maxim.Superb.

O mica schimbare.

sâmbătă, 25 aprilie 2009 · 0 comentarii


Cand treaba incepe sa scartaie in dormitor sau pur si simplu te-ai saturat de rutina, e bine sa stii ca exista... lucruri care pot sa remedieze totul.

1. Incearca tot timpul sa vii cu ceva nou. Odata cu trecerea timpului intervine monotonia in viata sexuala. Incearca o noua pozitie, un nou preludiu, ceva... diferit.

2. Faceti sex chiar daca nu aveti chef. Unii sexologi sustin ca, in timp ce facem dragoste, se elibereaza in creier "substantele fericirii", asa ca puneti-va pe treaba chiar daca simtiti ca sunteti obositi.

3. Sa nu lipseasca comunicarea! Activitatea voastra sexuala nu se va schimba daca nu vorbiti. Sa nu-ti fie frica sa spui ce iti place si cum iti place. In-draz-nea-la!

4. Jucati-va! Nu fiti timizi. Mergeti si vizitati un sex-shop si vedeti ce va face cu ochiul. Nu uitati sa le folositi.

5. Fii la curent cu noutatile, pentru ca omul cat traieste invata. Trebuie sa profitati de orice lucru nou care v-ar putea imbunatati viata sexuala, jucarii, pozitii, ponturi.

Atac.

· 0 comentarii

Super gooool

vineri, 24 aprilie 2009 · 0 comentarii

Danciulescu inscrie pentru Dinamo in liga 1 goolul cu numarul 183.La mai multe.

Smiley - Designed to love you

joi, 23 aprilie 2009 · 0 comentarii

In exclusivitate de la Music Channel, noul videoclip al lui Smiley.

Un program bun.

· 0 comentarii

Un program gratuit si usor de folosit pentru inscriptionarea CD-urilor si DVD-urilor.Usor de instalat si folosit. Il puteti descarca de aici.

Să declarăm vinerea “No Emoticon Day”

· 0 comentarii

Să declarăm vinerea “No Emoticon Day”

Cred ca e cel mai bine asa si anume sa declaram vinerea ziua fara emoticoane pe mess sa vedem cine rezista.Cine este de acord sa intre pe blogul Denisuca si are acolo mai mult detali.Toate astea la propunerea ei la care sunt de accord.

Cele mai stupide motive de divorţ.

miercuri, 22 aprilie 2009 · 0 comentarii

De cele mai multe ori, soţii încearcă să îşi rezolve sau, uneori, chiar să-şi ignore problemele. În nici un caz nu se aruncă imediat să completeze actele de divorţ. Totuşi, există cazuri într-unele părţi ale lumii în care despărţirea legală a survenit în urma unor motive de-a dreptul stupide.

foto Northfoto













Spre exemplu, în Canada, soţia poate să divorţeze de soţ dacă e de părere că acesta sforăie foarte tare, zgomotul produs fiind comparabil cu cel al unui motor de maşini de curse.

Asta nu e nimic dacă ar fi să ne gândim că în Japonia unul dintre soţi poate să intenteze divorţ dacă nu îi place poziţia în care doarme partenerul lui.

În SUA, o femeie a divorţat recent de bărbatul ei pe motiv că acesta petrecea prea mult timp încercând să rezolve cubul Rubik şi nu îi acorda atenţie ei.

Indienii au nişte reguli de-a dreptul învechite. Astfel, dacă soţia nu reuşeşte să îi ofere soţului un moştenitor băiat, în primii 11 ani de căsătorie, acesta are dreptul să divorţeze. Şi asta nu e tot. Dacă nu face nici un copil în primii opt ani sau în primii 10 ani naşte un făt mort, tot la fel, soţul o poate părăsi.

Chinezii au ce au cu femeile bârfitoare. Astfel, dacă un bărbat crede că soţia lui bârfeşte, divorţează de ea.

În Italia dacă nevasta nu face curat sau nu spală vase, se poate pregăti să semneze actele de divorţ.

Coreeni ţin foarte mult la respectul faţă de socri. Dacă unul dintre soţi vorbeşte urât despre părinţii celuilalt, e posibil ca în curând să fie deja iarăşi celibatari.

Noua piesa Laurentiu Duta.

· 0 comentarii

Noua piesa Laurentiu Duta exclusiv de pe radio21.ro

La padure,la iarba verde.

luni, 20 aprilie 2009 · 1 comentarii









Am fost la padure cu refu si coco am jucat ba una ba alta cu mingea,am facut si cateva poze manes mai multe ca e mai inalt.