Atlas de mitocanie urbana 2

duminică, 26 aprilie 2009 · 0 comentarii

Atlas de mitocanie 2,foarte interesant.Penultima cu ghertioiul de bloc mia placut la maxim.Superb.

O mica schimbare.

sâmbătă, 25 aprilie 2009 · 0 comentarii


Cand treaba incepe sa scartaie in dormitor sau pur si simplu te-ai saturat de rutina, e bine sa stii ca exista... lucruri care pot sa remedieze totul.

1. Incearca tot timpul sa vii cu ceva nou. Odata cu trecerea timpului intervine monotonia in viata sexuala. Incearca o noua pozitie, un nou preludiu, ceva... diferit.

2. Faceti sex chiar daca nu aveti chef. Unii sexologi sustin ca, in timp ce facem dragoste, se elibereaza in creier "substantele fericirii", asa ca puneti-va pe treaba chiar daca simtiti ca sunteti obositi.

3. Sa nu lipseasca comunicarea! Activitatea voastra sexuala nu se va schimba daca nu vorbiti. Sa nu-ti fie frica sa spui ce iti place si cum iti place. In-draz-nea-la!

4. Jucati-va! Nu fiti timizi. Mergeti si vizitati un sex-shop si vedeti ce va face cu ochiul. Nu uitati sa le folositi.

5. Fii la curent cu noutatile, pentru ca omul cat traieste invata. Trebuie sa profitati de orice lucru nou care v-ar putea imbunatati viata sexuala, jucarii, pozitii, ponturi.

Atac.

· 0 comentarii

Super gooool

vineri, 24 aprilie 2009 · 0 comentarii

Danciulescu inscrie pentru Dinamo in liga 1 goolul cu numarul 183.La mai multe.

Smiley - Designed to love you

joi, 23 aprilie 2009 · 0 comentarii

In exclusivitate de la Music Channel, noul videoclip al lui Smiley.

Un program bun.

· 0 comentarii

Un program gratuit si usor de folosit pentru inscriptionarea CD-urilor si DVD-urilor.Usor de instalat si folosit. Il puteti descarca de aici.

Să declarăm vinerea “No Emoticon Day”

· 0 comentarii

Să declarăm vinerea “No Emoticon Day”

Cred ca e cel mai bine asa si anume sa declaram vinerea ziua fara emoticoane pe mess sa vedem cine rezista.Cine este de acord sa intre pe blogul Denisuca si are acolo mai mult detali.Toate astea la propunerea ei la care sunt de accord.

Cele mai stupide motive de divorţ.

miercuri, 22 aprilie 2009 · 0 comentarii

De cele mai multe ori, soţii încearcă să îşi rezolve sau, uneori, chiar să-şi ignore problemele. În nici un caz nu se aruncă imediat să completeze actele de divorţ. Totuşi, există cazuri într-unele părţi ale lumii în care despărţirea legală a survenit în urma unor motive de-a dreptul stupide.

foto Northfoto













Spre exemplu, în Canada, soţia poate să divorţeze de soţ dacă e de părere că acesta sforăie foarte tare, zgomotul produs fiind comparabil cu cel al unui motor de maşini de curse.

Asta nu e nimic dacă ar fi să ne gândim că în Japonia unul dintre soţi poate să intenteze divorţ dacă nu îi place poziţia în care doarme partenerul lui.

În SUA, o femeie a divorţat recent de bărbatul ei pe motiv că acesta petrecea prea mult timp încercând să rezolve cubul Rubik şi nu îi acorda atenţie ei.

Indienii au nişte reguli de-a dreptul învechite. Astfel, dacă soţia nu reuşeşte să îi ofere soţului un moştenitor băiat, în primii 11 ani de căsătorie, acesta are dreptul să divorţeze. Şi asta nu e tot. Dacă nu face nici un copil în primii opt ani sau în primii 10 ani naşte un făt mort, tot la fel, soţul o poate părăsi.

Chinezii au ce au cu femeile bârfitoare. Astfel, dacă un bărbat crede că soţia lui bârfeşte, divorţează de ea.

În Italia dacă nevasta nu face curat sau nu spală vase, se poate pregăti să semneze actele de divorţ.

Coreeni ţin foarte mult la respectul faţă de socri. Dacă unul dintre soţi vorbeşte urât despre părinţii celuilalt, e posibil ca în curând să fie deja iarăşi celibatari.

Noua piesa Laurentiu Duta.

· 0 comentarii

Noua piesa Laurentiu Duta exclusiv de pe radio21.ro

La padure,la iarba verde.

luni, 20 aprilie 2009 · 1 comentarii









Am fost la padure cu refu si coco am jucat ba una ba alta cu mingea,am facut si cateva poze manes mai multe ca e mai inalt.

Cum sa fac?

· 0 comentarii




Mama a facut schimb cu o vecina care avea aproape numai cocosi si vreo cateva gaini,normal intro gospodarie la tara trebuie sa predomine gainile la numar si asa a facut schimb cu mama care ia dat 3 gaini pe 3 cocosi,pana aici nimic deosebit.La inceput ia tinut inchisi in cotineata pana se mai obisnuiau cu atmosfera,mama avea deja vreo 2 cocosi care nu era la fel ca si acestia de la vecina care sunt mai frumosi,mai mari si mai buni(sexul),intre timp au fost taiati cei mai batrani si au ramas cei 3 noi veniti,bun.Unul dintre ei nu prea calca si a fost sacrificat pentru intarirea si imperecherea curti noastre.Au ramas doi,dupa ce sau mai obisnuit in curte la un moment dat eram la vecinu costica (WC) cand ce sa vezi la iesire pac sa sara pe mine,prima reactie a fost nu sa dau in el ca nu rezolvam mai nimic,mai ma certam si cu mama ca iam daunat grav sanatati mandrete de cocos,asadar am fugit reactie care la surprins pe cocos neavand viteza mea a ramas in urma cu toate ca a incercat sa ma urmareasca fara a reusi,bun.Sa intamplat de cateva ori sal vada celalalt cocos care seamana zici ca sunt frati gemeni (poza 2) si a inceput sal imite incercand acum amandoi sa ma prinda pentru a ma bate, ce caut eu in curtea lor printre gainile care le apartin.De aceea mam hotarat sa vad cum fac sa ma antrenez mai bine in afara curti ca de cate ori ma alearga sa nu ma prinda,astfel toate lumea e multumita,eu avand un antrenament la zi iar ei la fel. :)

P.S. Ma mir cum au stat putin sa le fac pozele.

Expozitie de fete.

duminică, 19 aprilie 2009 · 0 comentarii

Fete frumoase.

Faze tari

· 0 comentarii



Faze tari Mori De Ras
Vezi mai multe video Haioase »

Afaceri murdare.

sâmbătă, 18 aprilie 2009 · 0 comentarii

Cine are afaceri murdare sa fie atent la concurenta loiala.Nu ati inteles nimic nui asa,nici eu dar o sa incerc sa ma explic.In primul rand o afacere indiferent cat la suta este murdara aproape nici o firma nu declare toti bani carei ruleaza pentru a nu plati statului impozit pe bani respectivi.O alta chestie care se mai intampla este declararea partila a salariului care este incasat lunar de angajati,cel minim de preferat si daca se poate sa nu plateasca prea mult la stat impozit pe diferite chesti care trebuiesc platite.Pana la urma ce face statul sa merite atatea bani? ia mai dal incolo de stat cu tot cu taxele lui.Cel mai bine trebuie incercata metoda de calcul a statului feudal in care ti se lua aproape tot fara prea multe explicati sau comentari.Un prieten al meu tot asa are afaceri murdare iam zis sa fie atent sa nu ne prinda politia ca am depasit viteaza legala de mers cu bicicleta. [va urma]

Gtop.Vizitatori.

miercuri, 15 aprilie 2009 · 0 comentarii


Gtop statistici.

Sexul,sanatate curata!

marți, 14 aprilie 2009 · 0 comentarii

O viata mai lunga

Sexul este asociat cu o stare de sanatate buna si o viata mai lunga, potrivit unui studiu. Astfel, 44% din subiectii de peste 50 de ani, care au declarat ca starea lor de sanatate este excelenta sau foarte buna, fac dragoste cel putin o data pe saptamana.

Reduce tensiunea

Chiar daca in punctul culminant al actului sexual, tensiunea este ridicata, aceasta scade pe parcurs, reducand astfel riscul unui infarct.

Un libidou scazut poate fi primul semn al existentei unor probleme in privinta tensiunii. In plus, doctorii considera ca barbatii hipertensivi pot suferi si de disfunctie erectila.

Combate diabetul

Efortul fizic si arderea caloriilor in timpul sexului ajuta la reducerea riscului de aparitie a diabetului. Potrivit unui studiu, DHEA-ul, unul dintre hormonii eliberati in corp in timpul orgasmului, imbunatateste actiunea insulinei si combate obezitatea.

Ajuta inima

Barbatii care fac sex mai putin de o data pe luna sunt de doua ori mai expusi riscului unui stop cardiac fatal, decat barbatii care fac sex cel putin de doua ori pe saptamana.

Pentru ca imbunatateste circulatia sangelui, sexul mareste cantitatea de oxigen furnizata celulelor si stimuleaza activitatea diferitelor organe.

Disfunctia erectila poate indica, de asemenea, probleme cardiovasculare.

Sexul slabeste!

"Doar 30 de minute de sex inseamna aproximativ 200 de calorii arse. Asa ca daca faceti sex de cinci ori pe saptamana este echivalentul a doua ore si jumatate in sala de forta", sustine expertul in fitness Nicki Waterman.

Acesta adauga ca "pentru cele mai bune rezultate", femeile trebuie sa stea deasupra partenerului in timpul actului sexual, pentru a-si subtia coapsele si a-si tonifia abdomenul.

Imbunatateste sistemul imunitar

O viata sexuala normala tine guturaiul la distanta. In timp ce faceti dragoste, nivelul imunoglobinei A - principala arma a sistemului imunitar al corpului - creste.

Un studiu la care au participat 112 studenti a indicat ca cei care au facut sex o data sau de doua ori pe saptamana au un nivel mai ridicat al imunoglobinei A, decat cei care s-au abtinut de la sex.

Randament mai bun

O partida de sex inaintea unui eveniment stresant, cum ar fi un examen sau un discurs, imbunatateste performanta.

Combate migrenele

Desi durerile de cap sunt cea mai folosita scuza pentru a refuza o partida de amor, se pare ca migrenele pot disparea ca prin minune, tocmai printr-o repriza de sex. Asta pentru ca orgasmele produc oxytocin si endorfine, "medicamente" naturale care reduc durerea.

Un somn linistit

Tot oxytocinul are efect de somnifer, dupa o partida de sex, in special in randul barbatilor. Acestia adorm chiar si la 2 minute dupa sex, in timp ce femeile au nevoie, in medie, de 20 de minute.

stirileprotv.ro




Super poze.

luni, 13 aprilie 2009 · 0 comentarii






Bucur,Andrei si Keepa.De la stanga la dreapta.

Frumos

sâmbătă, 11 aprilie 2009 · 0 comentarii



MR. BEAN FUNNY
Vezi mai multe video Haioase »

15 programe gratuite, esentiale !

joi, 9 aprilie 2009 · 0 comentarii

15 programe gratuite, esentiale, ce acopera toate cerintele celor ce folosesc zilnic un computer - comunicare, divertisment, securitate si activitati de birou.
1. Google Desktop - DOWNLOAD
Cauta rapid in calculatorul tau e-mailuri, fisiere, muzica, flime, adrese de internet cu noua versiune Google Desktop.
2. Yahoo! Messenger 9- DOWNLOAD
Ultima versiune a celui mai popular program pentru mesagerie instant Yahoo! Messenger.
3. StrongDC++- DOWNLOAD
Probabil cel mai popular program peer 2 peer pentru share-uirea de fisiere pe internet sau intranet.
4. Zuma Deluxe- DOWNLOAD
Te plictisesti la birou sau acasa? joaca acum - Zuma Deluxe - unul din cel mai cunoscute jocuri gen action-puzzle.
5. OpenOffice.org- DOWNLOAD
OpenOffice.org este un pachet de programe tip Office gratuit pentru toata lumea.
6. Adobe Reader 9.0 - DOWNLOAD
OpenOffice.org este un pachet de programe tip Office gratuit pentru toata lumea.
7. Google Earth Free- DOWNLOAD
Google Earth vă permite să zburaţi oriunde pe Pământ pentru a vizualiza imagini din satelit, hărţi, terenuri, clădiri 3D şi totul de la galaxiile universului până la canioanele din adâncurile oceanelor.
8. all-radio- DOWNLOAD
"all-radio" este un utilitar gratuit pe care daca il puneti pe desktop puteti asculta peste 70 de posturi de radio din Romania.
9. Winamp Full - DOWNLOAD
Unul din cele mai cunoscute si folosite playere, suporta majoritatea formatelor video si audio, este gratuit.
10. Windows Essentials Codec Pack - DOWNLOAD
Windows Essentials Codec Pack este o colectie a celor mai importante si mai utilizate codec-uri audio si video pentru ca tu sa poti sa vezi orice film si sa asculti orice melodie.
11. AVG AntiVirus Free- DOWNLOAD
Un antivirus gratuit pentru "home users". Are un grad mare de detectie a virusilor si nu incetineste computerul.
12. ZoneAlarm - DOWNLOAD
ZoneAlarm un firewall gratuit si foarte usor de configurat. Protejeaza inpotriva atacurilor nedorite de pe internet, viermi, troyani si programe spyware.
13. Free Easy CD DVD Burner - DOWNLOAD
Un program complet, gratuit si usor de folosit pentru inscriptionarea CD-urilor si DVD-urilor.
14. Gom Player- DOWNLOAD
GOM Player - un player multimedia gratuit ce contine majoritatea codecurilor necesare pentru rularea diferitlor fisiere AVI, DAT, MPEG, DivX, XviD, WMV, ASF, etc.
15. Advanced WindowsCare - DOWNLOAD
Advanced WindowsCare nu curata doar registri ci examineaza sistemul, detecteaza problemele ce il fac sa se miste mai lent si le repara.

Eminem.

· 0 comentarii

Tocmai a avut loc premiera noul videoclip Eminem - We made you. Piesa este in colaborare cu Dr. Dre si 50 Cent, iar clipul este asa cum ne asteptam: rapperul ii ia peste picior pe Jessica Simpson, Lindsay Lohan, Kim Kardashian, Ellen DeGeneres sau Sarah Palin.

Toate astea le puteti citi si vedea pe blogul lui maxx

Cap în figură la Dinamo - Vaslui

miercuri, 8 aprilie 2009 · 0 comentarii

Urat,asa ceva nu se face,huoooo

"Live" cu cap!

marți, 7 aprilie 2009 · 0 comentarii

Se mai intampla si din astea ca asa e in footbal..

In aer.

duminică, 5 aprilie 2009 · 0 comentarii

E in aer.Totul e in aer nimic nu are primul contact cu pamantul pana nu intra in contact cu aerul.
Mai ales situatia in care crezi ca nu ai ce trebuie dar de fapt ai totul e in aer.Uneori si salariul e in aer pentru ca nu te alegi mai cu nimic din el.Banca e si ea in situatie de a transpira daca nu are aer,mai ales ventilat cand stie ca nu ai mai ajuns sa platesti rata.Situatia se poate modifica numai prin vedere de pe luna acolo unde din pacate nu prea e aer si probabil ar fi mai simplu.Daca echipa favorita nu castiga meciul in care ti-ai pus atat speranta si televizor sar putea sa fie in aer la fel ca si buzunarul tau dupa ce mergi sa ei altu de la electrocasnice.Din pacate si calificarea echipei nationale la campionatul mondial din 2010 e tot in aer.Parca simti ca respiri atunci cand gasesti ceva care se potriveste cu tine din toate punctele de vedere mai ales sentimental parca zbori si vei ateriza in siguranta acolo unde tie locul.Daca am fi mai atenti cu poluarea si protejarea naturi cu siguranta am avea mai mult aer si mai curat. Intotdeauna exista speranta ca totul va fi mai curat,mai bun,mai interesant si ramanem cu idee ca totusi se poate,nu se poate fara aer,doar trebuie sa respiram nui asa!

Dinamo - Rapid, 3 - 0

sâmbătă, 4 aprilie 2009 · 0 comentarii

O victorie frumoasa a lui Dinamo.

Cele mai ciudate legi ale omeniri.

· 0 comentarii

In Elvetia este ilegal sa trantesti portiera oricarei masini.
In anul 1979, regimul politic din Irak a interzis filmele cu arte martiale.
In Danemarca legea permite detinutilor sa evadeze din inchisori.
In Myanmar este ilegal sa accesezi Internetul. Oricine o face ajunge sa stea ani buni dupa gratii.
In anul 1935, guvernul Romaniei din acele timpuri a introdus o lege prin care personajul de desene animate, Mickey Mouse a fost interzis pe motiv ca era atat de urat desenat incat speria copiii mici.
In urma cu peste 2000 de ani, Cezar a interzis accesul carelor in Roma, pe motiv ca incurcau si aglomerau circulatia cetatenilor romani.
In Marea Britanie, legea permite oricarei femei gravide sa urineze oriunde doreste, inclusiv in cascheta unui politist, fara sa poate fi trasa la raspundere.
In statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos.
In orasul Alexandria din statul american Minneapolis, exista o hotarare legala care-i interzice oricarui barbat caruia-i miroase gura a peste, sa aiba vreun contact sexual cu o femeie.
In statul Florida, daca o femeie nemaritata sare cu parasuta in zilele de Sambata, acesta ajunge invariabil la inchisoare.
In capitala statului El Salvador, orasul San Salvador, exista o lege care condamna la moarte prin impuscare in fata unui pluton de executie, orice sofer prins baut in interiorul capitalei. Anul trecut 32 de soferi ghinionisti au fost executati in acest mod.
In Paraguay duelul este permis de lege, atata timp cat cei doi participanti la duel fac dovada ca doneaza sange spitalelor.
In statul american Iowa, daca un barbat saruta o femeie mai mult de 5 minute neintrerupte, fapta se considera infractiune, iar barbatul patimas risca inchisoarea.
:))

Nu sunt bani..

joi, 2 aprilie 2009 · 0 comentarii

Parca ar semana cu cele mai utilizate cuvinte in ultimul timp mai de toata lume ''Nu sunt bani" dar ce sa intamplat cu ei au disparut sau ia mancat lupul!? ma rog detalii... ideea este ca trebuia sa luam lichidarea pe luna martie dupa ce abia abia am primit avansul ieri pe 2 aprilie cand trebuia sa luam pe 13 martie,acum cand o sa luam si restul de bani nu se stie probabil si mi-ar face placere sai luam maine dar o sa vedem si maine carei treaba.Sunt putin trist ce sa fac oare?

Telefoane mobile - materiale despre Telefoane mobile

miercuri, 1 aprilie 2009 · 0 comentarii

www.go4it.ro/telefoane-mobile